Eigenaresse van à la vintage

Over à la vintage

Welkom!

Leuk dat je op deze website van à la vintage bent belandt. Ik heet je graag persoonlijk welkom en stel me even aan je voor. Ik ben Inge, ben 24 jaar en heb al zo lang dat ik weet een passie voor tweedehands en vintage kleding (en spullen trouwens). Ik weet nog wel dat ik toen ik 13 was, het liefst in de kringloop en de sale ging shoppen. In de kringloop en op markten vond ik de leuke en unieke items die nog super betaalbaar en goed waren voor een tweede ronde bij mij.

Nu ik ouder ben vind ik het ook heel belangrijk dat we langer met spullen en kleding doen en is mijn liefde voor tweedehands en vintage alleen maar onderstreept. Je begrijpt wel dat de voorraad kleding hiermee steeds groter werd en hierom ben ik vorig jaar via Vinted kleding gaan verkopen. Dit ging zo goed dat ik in de kringloop gericht opzoek ging naar items om te verkopen. Ik vind dit zo leuk, het gevoel dat je een pareltje in handen hebt, dat ik er nu voor heb gekozen om een eigen webshop te beginnen en m’n merk à la vintage op te bouwen.

à la vintage is een webshop die vintage en tweedehands kleding verkoopt voor mannen en vrouwen. Met veel liefde en aandacht voor unieke items worden de stukken uitgekozen. Veel shopplezier en graag tot ziens!

Terug naar blog